Tietosuojalauseke

Henkilötietojen käsittely Saimaan Autopiste Oy

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme laadun kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme. Lomakkeilla ei ole sallittua lähettää alle 16-vuotiaiden henkilöiden tietoja, mikäli lomakkeen yhteydessä ei ole erikseen muuten mainittu.

Markkinointitietojen Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjän nimi

Saimaan Autopiste Oy
Y-tunnus 2999670-2
Osoite: Ketunniementie 7
50170 MIKKELI
Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa
Jonne Lång
puhelin: 044 530 0290
sähköposti: etunimi.sukunimi@saimaanauto.fi
Rekisterin nimi
Saimaan Autopiste Oy:n markkinointirekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterissä olevia henkilön kontaktitietoja käytetään Saimaan Autopiste Oy:n myynninedistämistarkoituksessa. Tietoja käytetään lisäksi markkinointitoimenpiteitä ja muuta tiedotusta varten asiakassuhteen ylläpitämiseksi.
Rekisterin tietosisältö
Rekisterin tietosisältö koostuu seuraavista tiedoista. Riippuen käyttötapauksesta on osa tiedoista pakollisia antaa käsittelyn käyttötarkoituksen täyttämiseksi.

Henkilön nimi
Henkilön yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti)
Yrityksen tiedot jota henkilö edustaa. (nimi, Y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköposti)
Lisätiedot (henkilön jättämä lisätieto, kuten vapaamuotoinen viesti tai palaute
Muut tunnistetiedot (mm. henkilön julkinen IP-osoite)
Seurantatiedot (sähköisten markkinointitoimenpiteiden seurantatiedot)
Evästetiedot (lue lisää evästekäytännöstämme jäljempänä)
Säännönmukaiset tietoläheet
Henkilön itse antamat tiedot verkkopalvelussa olevilla lomakkeilla tai myynti- ja esittelytapahtumissa annetut tiedot sekä verkkopalvelun automaattisesti keräämä verkkopalvelun analysointia ja kehittämistä tukeva aineisto.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset tai siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Saimaan Autopiste Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.
Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin tiedot sijaitsevat sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisissa suojatuissa ympäristöissä.
Tarkastus -ja korjausoikeus
Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista. Korjauspyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. Pyyntö kohdistetaan oletuksena niihin henkilötietoihin, jotka liittyvät sähköpostiosoitteeseen, josta pyyntö on lähetetty, ellei pyynnön lähettänyttä henkilöä tunnisteta jollain muulla tavalla.
Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse.
Evästeet ja muut tunnistetiedot
Lomakkeilta lähetettyjen tietojesi lisäksi verkkopalvelussamme tallennetaan selaimeesi evästeitä evästekäytäntömme mukaisesti.
Markkinointiesto
Voitte halutessanne asettaa sähköpostimarkkinointieston joko erillisellä pyynnöllä tai jokaisen Saimaan Autopisteen sähköisen asiakasviestin mukana tulevalla linkillä.
Kirjepostina toimitettava viestintä ja markkinointi
Mikäli haluatte estää eri valmistajilta tulevat mainosviestit, voitte tehdä sen suoraan valmistajan omaan rekisteriin, yhteystiedot valmistajan nettisivuilta. Saimaan Autopiste Oy toimittaa omaa postia asiakasrekisteriinsä verrattain harvoin, keskimäärin noin kerran vuodessa. Postimme liittyvät asiakassuhteen hoitoon.
Jäikökysyttävää?
Mikäli henkilötietojen käsittelystä heräsi kysyttävää, ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Jonne Lång
puhelin: 044 530 0290
sähköposti: etunimi.sukunimi@saimaanauto.fi
Ketunniementie 7, 50130 MIKKELI
044 729 3001
info (at) saimaanauto.fi
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram