Autokauppa etänä

Onnistununeet autokaupat etänä

Tiesitkö että jo noin puolet autoistamme myydään etäkaupalla, etäkaupan onnistuminen perustuu molemminpuoliseen luottamukseen asiakkaan ja meidän myyjiemme välillä.
Meiltä auton esittely onnistuu sujuvasti esimerkiksi videopuhelulla tai vaikka sitten whatsapp videolla. Pyrimme aina siihen, että kun saat uuden autosi pihaan, tiedät tasan mitä saat. Ilman yllätyksiä.

Etsi sinua kiinnostava auto

Etsi valikoimastamme sinua kiinnostava vaihtoauto ja ole yhteydessä myyntiimme.

Auton esittely

Myyjä käy kanssasi lävitse sekä ostettavan auton, sekä mahdollisen vaihtoauton. Esittely onnistuu esimerkiksi Whatsapp -videopuhelulla.

Toimitus

Auto toimitetaan kotiisi, tai muuhun sovittuun paikkaan. Tällöin voit todeta auton sovitun mukaiseksi.

Kaupat

Paperien allekirjoitus. Hoidamme puolestasi kaikki tarvittavat paperityöt, vakuutukset ja rekisteröinnit.

Turvallinen valinta

Haluamme tehdä myös etäkaupasta turvallista. Kotiintoimitettavat autot käydään aina myyjän kanssa tarkasti lävitse puhelimitse, tai vaikkapa videopuhelun välityksellä niin halutessanne. Näin saatte parhaan mahdollisen kuvat ostettavasta autosta. Mikäli ajoneuvossa olisi jotain epäkohtia joista ostajan on syytä olla tietoinen (vaikkapa kuluneet renkaat) myyjämme käy aina nämä asiat lävitse kanssanne.

14 vuorokauden palautus oikeus

Saimaan Autopisteen kotiintoimitus on turvallinen valinta, kotiintoimitetuissa autoissamme onkin 14-vuorokauden palautus oikeus etäkauppaehtojen mukaisesti.

Etäkaupan ehdot voit ladata luettavaksi tästä (pdf).

Tutustu vaihtoauto valikoimaan