Ostetaan autoja

Auton myynti meille on helppoa ja nopeaa. Halutessasi noudamme auton vaikka kotontasi. Myös loppuvelan lunastus.

Helpot kaupat

Myy autosi helposti

Pyydä tarjous

Auton myynti mielessä?
Pyydä tarjous autostasi helposti oheisella lomakkeella.

Myy autosi helposti ja nopeasti

Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia henkilö ja paketti -autoja. Saimaan Autopisteelle auton myyminen on helppoa. Suositun noutopalvelumme avulla säästät aikaa ja rahaa, noudemma auton vaikka kotipihastasi, rahat tilitämme jopa saman päivän aikana.

Liity mutkattomien kauppojen tehneiden alati kasvavaan joukkoon ja myy autosi helposti.
Tarjoa autoasi rohkeasti oheisen lomakkeen kautta.

Helposti

Meille auton myyminen onnistuu helposti ja nopeasti

Ilmainen noutopalvelu

Noudamme auton sovitusta paikasa, sovittuna aikana.

Reilu hinnoittelu

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan autostasi.

Kokemus

Meillä on yhteensä useamman vuosikymmenen kokemus autokaupasta.

Noutopalvelu

Noutopalvelumme toimii seuraavasti: Kun päätät myydä autosi Saimaan Autopisteelle, sovimme kanssasi noudon ajankohdan ja -paikan. Voit valita sinulle sopivan ajan ja paikan, jossa haluat tavata meidät auton kanssa. Se voi olla esimerkiksi kotiosoitteesi, työpaikkasi tai jokin muu sovittu paikka. Noudamme autosi sovittuna aikana veloituksetta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sen toimittamisesta.
Noutopalvelumme tarkoituksena on tehdä auton myynnistä mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa sinulle. Voit keskittyä muihin asioihin, kun me huolehdimme auton noudosta. Saimaan Autopisteelle asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, ja noutopalvelumme on yksi tapa varmistaa tämä.

Autoni on rahoitettu, voinko myydä sen?

Mahdollinen autorahoitus ei ole este auton myymiselle.
Lunastamme mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiöltä ja sinulle tilitämme yliminevän osuuden. Raha on käytettävissä heti auton luovuttamisen jälkeen.

Minulla on enemmän autorahoitusta kun autoni arvo?

Mikäli olet hoitanut autorahoituksesi säntillisesti, niin tämä ei ole monesti ongelma, pystymme useimmissa tapauksissa auttamaan. Esimerkiksi rahoittamalla tämän ylimenevän osuuden, useimmissa tilanteissa tämä auttaa jo merkittävästi. Vapaudut auton muista kuluista kuten autorahoituksen kk-erä, vakuutus ja vuotuiset verot. Tämän lisäksi tilalle tulevan rahoituksen kk-erä on useati todella paljon pienempi.

Miksi myydä auto juuri meille?

Auton myyminen Saimaan Autopisteelle on kannattava vaihtoehto useista syistä. Alla on joitain syitä, miksi valita Saimaan Autopiste auton myyntipaikaksi:

  1. Noutopalvelu: Saimaan Autopiste tarjoaa kätevän noutopalvelun, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Sen sijaan, että sinun pitäisi huolehtia auton toimittamisesta myyntipisteelle itse, voit sopia Saimaan Autopisteen kanssa auton noutamisesta haluamastasi paikasta. Tämä palvelu tekee auton myymisestä erittäin kätevää, varsinkin jos et halua tai et voi itse viedä autoa myyntipaikalle.
  2. Parempi hinta suoraan: Suoraan myyminen on etu verrattuna välityspalveluihin, näin meidän ei tarvitse maksaa välityspalkkiota huutokaupalle tai muille välikäsille. Tämä tarkoittaa, että voimme usein tarjota sinulle paremman hinnan suoraan. Sinä hyödyt tästä parempana hintana.
  3. Helppous: Meillä on pitkä kokemus autokaupasta, olemme halunneet luoda hioa myyntiprosessista helpon. Voit odottaa sujuvaa ja vaivatonta myyntikokemusta. Hoidamme kaiken puolestasi, kuten paperityöt, mahdollisen loppuvelan maksamisen ja rekisteröintiasiat.

Millaisia autoja ostamme?

Mieluiten ostamme pääasiassa henkilö ja pakettiautoja, joilla on ajettu alle 200tkm. Voit toki tarjota meille myös enemmän ajettua autoasi.
Emme osta kaksikilpisiä eli ns. lunastettuja autoja.