Suzuki S-Cross

S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille.

NELIVETOINEN ITSELATAAVA HYBRIDI AUTOMAATTINA
Suzuki S-Cross

Uudistunut Suzuki S-Cross | Itselataava hybridi automaattina.

Meitä kehotetaan usein olemaan tuomitsematta ensivaikutelman perusteella, mutta S-CROSS paljastaa todellisen luonteensa jo ensimmäisellä silmäyksellä. Huomaat, että se on näyttävä SUV. Sen pysty keula ja suuri etusäleikkö herättää huomiota. Mutta kun katsot hieman tarkemmin, huomaat, että se on myös tyylikäs ja hienostunut.

S-Cross sijoittuu kooltaan suositun Vitaran ja Acrossin väliin.

Uusi S-Cross on saatavilla joko itselataavana täyshybridinä tai 48 voltin jännitteellä toimivana kevythybridinä. Lue lisää eri hybridivaihtoehtojen toiminnasta.

Takaistuimien selkänojat taittuvat 60:40 suhteessa, ja tavaratilan välikansi voi olla eriasennoissa. Tavaratilassa on kätevä kuljettaa erilaisia ja erimuotoisia tavaroita. Perusasennossa S-Crossin tavaratila on 430 litraa.

  Suzuki S-Cross sisätilat

  S-Crossin tilava ohjaamo tuntuu kokoaan suuremmalta. Tilan tuntua lisää suuri ja pysty etuikkuna sekä hyvä sivunäkyvyys.

  Etu- ja takaistuimilla on runsaasti tilaa, jolloin on helppo rentoutua ja nauttia kyydistä.

  Multimediajärjestelmästä löytyy mm. langaton Apple CarPlay® ja Android Auto ™, äänikomennot ja handsfree-puhelut. Vakiotoimintoihin kuuluu myös radio, musiikki ja elokuvat USB:n kautta, iPod ja Bluetooth® -musiikin toisto. Kosketusnäytöltä näkee myös auton tietoja, kuten polttoaineenkulutuksen, jäljellä olevan ajomatkan, hybridijärjestelmän toiminnan, varoitukset, peruutuskameran kuvan. GL+-varustetaso on varustettu 7 tuuman WVGA-näytöllä, kun taas GLX+SR-varustetaso on varustettu 9 tuuman HD-näytöllä ja navigointijärjestelmällä. *

  Suzuki S-Cross sisätilat

  AllGrip Select -nelivetojärjestelmä

  AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on neljä kuljettajan valittavissa olevaa ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten ajo-olosuhteiden mukaan. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan.

  Suzuki allgrip neliveto

  Tutustu S-Crossiin syvemmin

  Kattavamman esittelyn Suzuki S-Cross -mallista löydät Suzuki maahantuojan sivulta.

  Jätä yhteydenottopyyntö helposti myyntiimme alla olevan lomakkeen avulla, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko lisätietoja Suzukista, vaihtotarjouksen, varata koeajon tai vaikkapa hakea alustavan luottopäätöksen autolle?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenotto

Vaihtoauto

Lisätiedot rahoituksen hakua varten

Brutto (ennen veroja)

Tunnistetiedot rahoitusta varten