Suzuki Swace

Suzuki Across kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa.

 • Tilava farmari
 • Kattava varustelu
 • Polttoaineenkulutus vain 4,5 l/100 km
 • Tunnettua hybrid tekniikkaa
Itselataava hybrid / Tilava farmari

Suzuki Swace - itselataava hybridi

Suzuki Swace on tilava ja tyylikäs farmariauto, joka tarjoaa ympäristöystävällisen itselataavan hybridivaihtoehdon. Autossa yhdistyvät moderni muotoilu, huippuvarusteet ja alhainen polttoaineenkulutus, tehdäkseen ajokokemuksesta miellyttävän ja taloudellisen.

Suzuki Swace yhdistää tilavan farmariauton monipuolisuuden ja ympäristöystävällisen hybriditekniikan tehokkuuden. Sen dynaaminen muotoilu ja huippuvarustelu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille ja aktiivisille liikkujille.

  Yleiskatsaus Suzuki Swace hybridiin

  Dynaaminen ja urheilullinen – Swace on näyttävä jokaisesta suunnasta.

  Auton keulaan tuo urheilullista ilmettä modernit LED-ajovalot sekä suuri hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Swacen sivuprofiili on virtaviivainen ja voimakas, ja kattokiskojen huomaamaton integrointi mahdollistaa monipuoliset tavarankuljetusmahdollisuudet.

  Sisätilat ja varustelu

  Suzuki Swace on moderni ja helppokäyttöinen auto, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia matkustus mukavuuden lisäämiseksi.

  Auton sisätilat ovat tilavat ja tyylikkäät, luoden avoimen ja viihtyisän ilmapiirin kaikille matkustajille. Kojelauta on laadukkaasti viimeistelty pehmeäpintaiseksi, ja hopeiset ja kromatut yksityiskohdat antavat modernin ilmeen.

   

  Keskuskonsolista löytyvä 8-tuumainen kosketusnäyttö tarjoaa käyttäjälle helpon tavan hallita erilaisia toimintoja kuten älypuhelimen integrointia Android Autoon tai Apple CarPlayhin, radiota sekä Bluetoothia. Suuri peruutuskamera helpottaa parkkeeraamista ja takana liikkumista, varmistaen turvallisuuden myös ahtaissa paikoissa.

  Tutustu Swaceen syvemmin

  Kattavamman esittelyn Suzuki Swace -mallista löydät Suzuki maahantuojan sivulta.

  Jätä yhteydenottopyyntö helposti myyntiimme alla olevan lomakkeen avulla, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko lisätietoja Suzukista, vaihtotarjouksen, varata koeajon tai vaikkapa hakea alustavan luottopäätöksen autolle?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenotto

Vaihtoauto

Lisätiedot rahoituksen hakua varten

Brutto (ennen veroja)

Tunnistetiedot rahoitusta varten