Suzuki Vitara

Suomen suosituin kompakti nelivetoinen katumaasturi alk 28 990 € (sis. toimituskulut 600 €)

Neliveto / hybridi
Uudet autot Saimaan autopiste

ALLGRIP SELECT -NELIVETO / 48V KEVYTHYBRIDI TAI ITSELATAAVA HYBRIDI

Vitara on arvostettu nelivetoinen auto, joka on nyt tarjolla taloudellisena itselataavana hybridinä automaattivaihteistolla varustettuna. Autossa on laaja valikoima vakiovarusteita ja kattava turvallisuusvarustelu, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille autoilijoille. Törmäystestissä Vitara on saanut erinomaisen arvosanan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmä tarjoaa neljä erilaista ajotilaa (Auto, Sport, Snow ja Lock), jotka mahdollistavat optimaalisen pidon, ajettavuuden ja polttoaineenkulutuksen eri sää- ja tieolosuhteissa. Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa Suzukilla on ratkaisu tarjottavanaan!

Vitarat ovat nyt saatavilla myös suosittuina Hybrid -malleina joiden polttoainetaloudellisuus on parantunut entisestään.

  Kattavasti varusteltu

  Suzuki Vitara tarjoaa täydellisen yhdistelmän innovatiivisia ominaisuuksia ja mukavuutta, jotka tekevät ajokokemuksesta sekä turvallisen että nautinnollisen. Autossa on kattavasti varusteluja, kuten Suzuki Smart -audiojärjestelmä 7” kosketusnäytöllä, joka mahdollistaa musiikin ja videoiden helpoisen hallinnan. Lisäksi se tukee MirrorLink/AndroidAuto/Apple CarPlay -yhteensopivia matkapuhelimia*. GLX+SR-varustetasossa navigointi on vakiovarusteena, mikä helpottaa matkan suunnittelua.

  Turvallisuus on etusijalla Suzuki Vitarassa, ja se näkyy mukautuvassa vakionopeudensäätimessä, joka toimii aktiivisesti yhdessä törmäyksenestoavustimen ja jarrujärjestelmän kanssa. Tämä järjestelmä säilyttää turvavälin edellä kulkevaan ajoneuvoon ja mahdollistaa automaattisen hidastamisen tai kiihdyttämisen tarpeen mukaan. Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluvat peruutuskamera, automaattinen ilmastointi ja sähköiset lasinnostimet edessä ja takana, mikä tekee ajamisesta entistäkin miellyttävämpää ja turvallisempaa.

  Vitara tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun kuljettajan istuimen ja korkealla sijoitetut istuimet helpottavat autosta nousemista. Näkyvyys on erinomainen ja istuimet ovat monipuolisesti säädettävissä, jotta jokainen löytää itselleen parhaan ajoasennon. Lisäksi tavaratilan tilavuus on vaikuttavat 375 litraa, mikä tekee Vitaraan pakkaamisesta helppoa ja kätevää.

  Kattavasti varusteltu Suzuki

  AllGrip Select -nelivetojärjestelmä

  AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on neljä kuljettajan valittavissa olevaa ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten ajo-olosuhteiden mukaan. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan.

  Suzuki allgrip neliveto

  Tutustu Vitaraan syvemmin

  Kattavamman esittelyn Suzuki Vitara -mallista löydät Suzuki maahantuojan sivulta.

  Jätä yhteydenottopyyntö helposti myyntiimme alla olevan lomakkeen avulla, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

Kuinka voimme olla avuksi?

Haluatko lisätietoja Suzukista, vaihtotarjouksen, varata koeajon tai vaikkapa hakea alustavan luottopäätöksen autolle?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenotto

Vaihtoauto

Lisätiedot rahoituksen hakua varten

Brutto (ennen veroja)

Tunnistetiedot rahoitusta varten